emmylundbergs!

Kategori: Bilder

GÃ…RDAGEN

Hej, tänkte bara berätta lite kort om gårdagen. På morgonen åkte jag in till stan o mötte upp Filippa. Sen kom massa folk till mig o så badade vi i min pool, chillade & umgicks. På kvällen åkte lite folk hem men vi som va kvar grillade och aa tog något kvällsdopp o hade de allmänt bra!

GÃ…RDAGEN

efter skolan igår plockade Kim upp mig, vi åkte till mig & käkade o sen hämtade vi Lucas. Senare åkte jag till Frida så vi kollade handboll osv innan vi tog hennes bil in till stan och träffade upp Lucas o dom igen. Innan vi gick och la oss låg vi o pratade lite oså som man ska görs inåt kvällen🙌

BRA VIBRATIONER

Love is friendship that has caught fire.
It is quiet understanding, mutual confidence, sharing and forgiving.
It is loyalty through good and bad times.
It settles for less than perfection and makes allowances for human weaknesses.

 

THINK FIRST

Hej har ju haft långhelg så har kunnat vila ut mig ordentligt. Välbehövt må jag säga😘 idag träffade ja o Filippa didrik en stund,Missed him så se va najs.. Sen åkte ja o Filippa hem till mig men hon åkte nyss hem så nu är det bara TVn som gör mig sällskap! Imorgon blir de sleepover hos Filippa o är ju tagg på det iallfall.

oldies

jonna åkte med mig hem och käkade så nu ska vi snart åkta tillbaka & svettas lite till

 

THNKS FR TH MMRS

hej, jag är äntligen hemma & har egentligen så mycket att skriva men jag tar det kortfattat! Min syster åkte hem med 3 guld & jag 1. Sverige var det landat 3dje landet med flest vinster & medaljer. Träffade ett gäng riktigt sköna engelsmän & göteborgskor som jag tillbringade den sista veckan med. Flygningen hem till Sverige tog 56h på grund av oväder,trasiga flygplan & felbokningar. 

Här är en liten sammanfattad bild på det hela:)

Upp