emmylundbergs!

1 DECEMBER

hej och förlåt för den dåliga uppdateringen, men till  mitt försvar så har jag inte kunnat blogga eftersom lilla jag glömde min dator i skolan i fredags.. Menmen idag åkte jag o hämtade den för kände att jag verkligen behövde plugga, blogga och bara ha min dator hos mig :-)) 

 

Iallafall- under helgen så sov jag hemma både fredag o lördag. På fredagen så var jag hemma vid 9 eftersom jag o pappa skulle äta skaldjur och ha det mysigt-slutade med att jag däckade i fåtöljen vid 23 så fick förflytta mig till sängen strax där efter, under natten stapplade lucas in hos mig och somnade i min säng. I lördags så va vi på "julfest" hos niqie o det var faktiskt trevligt eftersom jag sällan träffar de i vårt umgänge längre.. Sen i söndags så STÄDADE jag mitt rum o senare gick jag, lucas o filippa på julmarknaden-vilket var sååå mysigt. 

Igår var jag hemma pga att min hals, min näsa o mitt huvud o hela min kropp värkte osv..Lucas kom förbi en sväng under kvällen vilket var supermysigt. Var även hemma idag pga att jag behövde vila o hade aldrig klarat att gå till skolan idag, för är inte helt frisk + att på tisdagar går jag till 16.00..

hugo

1 december 2015 14:18 | Min dag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas