emmylundbergs!

LAST ONE

hej, denna helgen har gott riktigt fort.. i fredags var jag hugo o lucas hos hugos kompis och sen sov jag hos lucas, i lördags så va vi alla hos anton och det var riktigt kul! sov där och när jag vaknade upp igår drog jag och lucas till donken och käkade frukost..innocent Idag har jag endast två lektioner, efter det ska jag ha heldag med filippa vilket ska bli mysigt!

FREDAG

Hej, har ju korfattat haft en väldigt förvirrad dag.. började med att jag gick till sjukgymnasten och fick en ny tid för mer rehab träning, har ju skadat mitt knä och det är tydligen  min minisk som är sprucken eller något sånt..? Sen efter det hade jag en SO lektion vilket va allmänt kaos, efter det hade jag en lång håltimma och åkte för att träffa lucas en snabbis, det slutar med att jag hoppar på en buss som jag tror går till min skola men som går till ekhagen, ja jag är kass.. pågrund av detta kommer jag försent till idrotten och hittade inte min klass.. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men spenderar den med personerna som jag spenderar alla andra dagar med.

LÄNGESEN

hej, ja det var ju ett bra tag sen jag bloggade.. har helt enkelt inte orkat ta tag i det eller haft "tid" haha.. ja men kortfattat så har jag iallafall haft världens bästa sommarlov, har ju så himla fina vänner så det är ju svårt att inte ha roligt med dom! har gjort allt möjligt från festat till husvagnssemester till jobb och poolhäng. Nu har ju dock skolan kört igång igen så det är full rulle med träningen, plugg, vänner m.m.. 

 

just nu bloggar jag från min skoldator så har absolut inte en ända bild tyvärr men det kommer någon annan dag

Upp