emmylundbergs!

FREAK

Min bästa vän heter filippa löfsved,hon är det absolut bästa jag har. Vi har aldrig riktigt bråkat & det är så skönt. Saknade henne galet i jamacica och kan verkligen berätta allt för henne & eftersom det är dag 5 idag så skulle jag lägga upp en bild på min bästa vän, så here it is.

SNÄLLA BLI MIN

hej,dag 4 idag så skulle ju lägga upp mitt senaste sms. Men eftersom jag 1.inte har någon telefon 2.bloggar från datan, så tänkte jag lägga upp mitt senaste facebook-meddelande(ja haha jag använder fortfarande facebook ibland)som jag skickade till ryan,en kille jag träffade på jamaica, skitskön snubbee haha!

Ryan Powleslan                                   

 
that he will miss me
 
it was a good time
 
That's not soo bad then?
 
nooo of course not, but its over now haha, that's the bad thing about it all
 
h

BREAK FREE

innan jag åkte så vart jag ju på dag 2 så tänkte köra dag 3 nu,vilket var att "lägga upp En bild på något som beskriver ordet lycka för dig"så here it comes

THNKS FR TH MMRS

hej, jag är äntligen hemma & har egentligen så mycket att skriva men jag tar det kortfattat! Min syster åkte hem med 3 guld & jag 1. Sverige var det landat 3dje landet med flest vinster & medaljer. Träffade ett gäng riktigt sköna engelsmän & göteborgskor som jag tillbringade den sista veckan med. Flygningen hem till Sverige tog 56h på grund av oväder,trasiga flygplan & felbokningar. 

Här är en liten sammanfattad bild på det hela:)